Veel gestelde vragen – VarsityJackets

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De gemiddelde levertijd is 3 tot 4 weken naar Nederland & België. Onze producten worden rechtstreeks van de leverancier naar u verzonden. Dankzij dit unieke businessmodel kunnen we enorm besparen op de opslag- en transportkosten en kunnen we de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor onszelf nemen.

Ik wil een artikel retourneren, hoe doe ik dat?
Als u niet tevreden bent met het product, kunt u het product binnen 14 dagen omruilen of retourneren. Producten kunnen worden geretourneerd als het product niet overeenkomt met het product in onze webshop. Producten moeten worden geretourneerd in de originele staat en voorzien van labels. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld al gebruikt of beschadigd zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant.

Hoe kan ik een retourzending opstarten?
Stuur een e-mail naar Varsity-Jackets@outlook.com met de reden en foto's van uw bestelling.

Een retourzending moet voorzien zijn van een Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Indien wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag door ons binnen 5 dagen op uw rekening teruggestort.