Over ons – VarsityJackets

Over ons

Varsity-Jackets

2020, VarsityJackets was founded in the Netherlands


Varsity-Jackets wil jou met deze jackets "de stijl "van de 80s en de 90s weer laten "proeven". De Amerikaanse baseball/ Varsity jackets vallen goed in de smaak bij jongeren en wij willen met ons bedrijf de jackets betaalbaar te maken.

Wij moedigen jongeren aan om hun eigen stijl te creëren, zodat ze zich gelukkig en uniek voelen in hun "eigen" unieke stijl. Je eigen style/ streetwear is niet gewoon je kleding maar is je lifestyle! BE UNIQUE!

Onze missie is om met onze jackets jou kledingstijl nog unieker te maken

Team Varsity-Jackets

Varsity-Jackets Fabriek 

Varsity Jackets fabriek Guandong-China

Een eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden zoals controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en goede werkomstandigheden. Wij produceren in Guandong exclusief voor onze eigen klanten.

Onze directeur China is opgeleid in Nederland en begrijpt welke kwaliteitseisen wij verlangen. Kwaliteit qua productie, communicatie en documentatie.

Naast onze fabriek in regio Guandong, hebben wij een eigen kantoor in Nederland waar een team van vier collega’s dagelijks de zeevracht papieren in orde maakt.

Goede kwaliteit is een logisch gevolg van produceren in eigen beheer. Eveneens is de fabriek naar Europese maatstaven ingericht en is veiligheid en welzijn voor de medewerkers een belangrijk aspect.Varsity-Jackets fabriek