Bestelling & Levering – VarsityJackets

Bestelling & Levering

Bestelling en levering
Bij VarsityJackets hechten we veel belang aan kwaliteit en service. Maar we willen onze producten ook tegen de laagst mogelijke prijs kunnen aanbieden.

Onze producten worden gemaakt op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. We dragen bij aan het milieu en verzenden het rechtstreeks van de leverancier. Doordat wij de producten rechtstreeks van de leverancier naar u toe sturen, kunnen wij enorm besparen op de transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat wij u een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor onze rekening nemen.

De keuze om rechtstreeks van de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan u wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten is 3-4 weken. (Door omstandigheden rond het coronavirus kan dit langer duren, onze excuses hiervoor).

Wij dekken de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig. Al onze producten worden gratis aan u geleverd.

Vragen over uw bestelling? Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren :)

Ruilen en retourneren
Ik wil een artikel terugsturen, wat moet ik doen? Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Producten moeten worden geretourneerd in de originele staat en met tags en labels. Het product mag geen gebruikssporen bevatten en moet voldoen aan de hygiënevoorschriften. Een retourzending moet altijd voorzien zijn van een Track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Indien dit niet het geval is, kunnen wij geen terugbetalingen doen. Als wij de door u geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen op uw rekening staat.